پترونفت، محسن حافظی اظهارکرد: نیروگاه برق رامین اهواز از بزرگترین نیروگاههای حرارتی کشور است که با ۶ واحد تولید و توان اسمی یک هزار و ۸۶۰ مگاوات، مهمترین تامینکنندگان برق استان خوزستان محسوب میشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر سه واحد نیروگاه در مدار تولید بوده و واحدهای چهار، پنج و ۶ نیز در حال راهاندازی هستند افزود: انتظار می رود که تا ۲ هفته آینده (۲۰ خردادماه جاری) هر ۶ واحد این نیروگاه به منظور تولید برق پایدار با حداکثر توان وارد مدار شوند.
مدیرعامل نیروگاه حرارتی برق رامین اهواز گفت: کارکنان نیروگاه رامین در شرایط بسیار سخت و طاقت فرسا مشغول کارهای نهایی راهاندازی واحدها هستند تا با اضافه شدن سه واحد دیگر، استان خوزستان با موفقیت از پیک مصرف برق در تابستان امسال عبور کند.
وی به سختی های کار تولید برق در نیروگاههای حرارتی اشاره کرد و گفت: تفاوت دمای محیط نیروگاه با بیرون از آن، ۱۰ تا ۱۵ درجه گرمتر است.
حافظی ادامه داد: باتوجه به شرایط تولید و همچنین محدودیت های موجود، از مردم درخواست می شود تا صرفه جویی مصرف را به عنوان یک اولویت درنظر داشته باشند.
بهینه سازی نیروگاه، نیازمند توجه مسئولان است
حافظی گفت: شرایط آب و هوایی اهواز و عمر بالای ۴۰ سال نیروگاه رامین، منجر به فرسودگی تجهیزات شده که این موضوع توان تولیدی نیروگاه طی سالهای اخیر را تحت تاثیر قرار داده است لذا بهینهسازی نیروگاه به توجه مسئولان در اختصاص بودجه مناسب نیاز دارد تا حداکثر توان تولید این نیروگاه محقق شود.
مدیرعامل نیروگاه حرارتی برق رامین اهواز افزود: ما در بخش تاسیسات، کندانسور، توربین و بویلرها مشکلات زیادی داریم که در صورت رفع محدودیتها، با حداکثر توان تولیدی بخش زیادی از برق مورد نیاز کشور تامین خواهد شد.
پیش بینی بیش از یک هزار و ۴۰۰ مگاوات برق توسط نیروگاه رامین
وی با اشاره به اینکه توان تولید برق در نیروگاه رامین پایدار است افزود: سال گذشته در پیک تابستان حدود یک هزار و ۱۰۰ تا یک هزار و ۱۵۰ مگاوات برق توسط نیروگاه رامین تولید شد در حالی که امسال این میزان ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش می باید.