پترونفت، شماری از خبرنگاران حوزه بورس و بازار سرمایه، از شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی دیدن کردند.
به گزارش روابطعمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، این خبرنگاران ضمن بازدید از بخشهای مختلف تولیدی صنعت نیشکر، با حضور در نشست خبری مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر، از آخرین وضعیت عرضه این شرکت در بازار سرمایه و تحوّلات و دستاوردهای آن آشنا شدند.
بر اساس این گزارش، دی ماه سال گذشته، درخواست سهام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در فرابورس پذیرفته شد و بهزودی سهام این شرکت با محصولات متنوّع، شگفتیساز تاریخ بورس میشود و به بزرگترین عرضه اولیه، تبدیل خواهد شد.
این صنعت پربرکت جنوب غربی ایران، طبق پیشبینی کارشناسان، رونق بخش بورس میشود. صنعت نیشکر، محصولاتی را تولید میکند که هر کدام در نوع خود بینظیر است و وزنهای مهم در اقتصاد ایران و منطقه محسوب میشود.
خروج از زیان و حرکت روی ریل سوددهی
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر در نشست خبری با خبرنگاران حوزه بورس و بازار سرمایه، ورود این شرکت به بازار سرمایه را گامی برای تحوّل و پیشرفت صنعت نیشکر برشمرد.
دکتر عبدعلی ناصری، نیشکر را صنعتی سودده دانست که توانسته از شرایط نابسامان و زیانهای سال ۱۳۹۷ گذر کند و در چند سال اخیر با تلفیق تولید و تجارت، سود مناسبی بهدست آورد.
وی افزود، هماکنون، سودآوری شرکت مطلوب و مناسب بوده و پیشبینی میشود با توجه به وضعیت مطلوب منابع آبی، این شرکت در سال جاری، سودآوری خوبی داشته باشد.
بومی سازی ادوات کشاورزی، تولید قطعات صنعتی، استفاده حداکثری از ظرفیتهای واحدهای نیشکری، تولید بیش از ۴۰ درصد شکر مورد نیاز کشور، تولید و صادرات الکل طبی و خمیرمایه و… از دیگر محورهای سخنان مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر در نشست خبری خبرنگاران حوزه بورس بود.
بازدید از قطب تولید الکل طبی و شکر دارویی
بازدید از شرکت خمیرمایه و الکل رازی و کشت و صنعت حکیم فارابی از دیگر برنامههای خبرنگاران حوزه بورس و بازار سرمایه در سفر به شکرستان ایران بود.
در این بازدید، خبرنگاران از روند تولید الکل طبی، خمیرمایه، شکر دارویی و شکرهای طعمدار بازدید کردند و در جریان آخرین دستاوردهای تولیدی این صنعت قرار گرفتند.
شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با مزارعی هوشمند در وسعتِ ۸۴ هزار هکتار و روشهای نوین در «داشت، کاشت و برداشت»، نام و آوازهاش در منطقه به عنوان صنعتی پیشرو، طنینانداز شده که از پسماندش، محصولات استراتژیکی نظیر الکل طبی، خمیرمایه، کاغذ، ام.دی.اف، نئوپان، خوراک دام و… تولید میشود و با این حجم از تولیدات متنوّع، کام بورس شیرین خواهد شد.
در حال حاضر ۸۰ درصد از سهام این شرکت، متعلق به بانکهای ملی و صادرات و ۲۰ درصد آن نیز متعلق به وزارت جهاد کشاورزی به نمایندگی از دولت است.