علی خدری در نشست هماهنگی سفر رئیس جمهور به خوزستان گفت: تحقق این امر در ارتقای ضریب پایداری شبکه برق به خصوص در تابستان پیشروی نقش مهمی دارد و به موجب آن ۶۷ هزار خانوار روستایی در این استان از برق پایدارتری بهرهمند میشوند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان همچنین با اشاره به تامین شبکه و تجهیزات لازم برای ۲۵ هزار اشتراک برق در بخشهای مختلف خانگی و تجاری ادامه داد: احداث حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار متر شبکه فشار متوسط و ضعیف به همراه نصب ۱۵۰۰ دستگاه ترانسفورماتور از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
وی ضمن مثبت ارزیابی کردن روند پیشرفت پروژه برقرسانی به روستاهای محروم خوزستان، تصریح کرد: هماکنون تمامی روستاهای بیش از ۱۰ خانوار و حتی بخشی از روستاهای زیر ۱۰ خانوار نیز در استان خوزستان از نعمت برق بهرهمند شدهاند و پروژه تامین برق ۲۰ روستای واقع در مناطق کوهستانی صعبالعبور با موفقیت انجام شده است.
خدری با اشاره به اهمیت تامین برق عشایر، خاطرنشان کرد: در سال گذشته برای ۱۴۰۰ خانوار کوچرو از عشایر استان نیز تامین برق به صورت صفحات خورشیدی قابل حمل با موفقیت صورت گرفت.
گفتی است که شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در سال گذشته بیش از ۴۰ هزار مقره در شبکههای توزیع برق را برای مقابله با ریزگردها تعویض کرد و علاوه بر تبدیل ۷۵۰ هزارمتر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار، ساماندهی روشنایی معابر را با نصب ۱۰ هزار شعله چراغ به انجام رسانده است.
لازم به توضیح است، “محسن منصوری” معاون اجرایی رییس جمهور با اشاره به سفر رییسجمهور به استان خوزستان طی روزهای هفتم و هشتم اردیبهشت، گفت: تاکنون رییسجمهور ۶ بار به استان خوزستان سفر کرده و بخشهایی از مشکلات این خوزستان حل و فصل شده است که پیرو این سفرها تحولات در حوزه آب خوزستان و نفت و انرژی و پتروشیمیها را شاهد بودیم.
وی در همین زمینه افزود: در حوزه آب و برق و نیرو هم مجموعا حدود ۶ هزار میلیارد تومان آماده افتتاح است که با حضور رییسجمهوری به بهرهبرداری میرسد.