به گزارش پترونفت، به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی هنگام، در مراسم تشکیل این کنسرسیوم در شهرستان جم، محسن بیگلربیگی گزارشی از مرکز آموزش فنی و حرفهای خلیج فارس به احمد میدری ارائه داد.
مدیرعامل پتروشیمی هنگام با خوشامدگویی به وزیر کار گفت: آزمونهای استخدامی و پروسههای جذب در شرکتهای پتروشیمی به دلیل نگاه صحیح تخصص محوری به دلیل کمبود یا نبود مهارتهای کافی در جوانان جویای کار بومی، بیشتر از اینکه نقطه عطف و امید در زندگی این عزیزان باشد، موجب آسیب روانی و تبعات دیگر برای آنها شده است.
وی ادامه داد: وقتی هر روز تعداد زیادی از مردم و جوانان منطقه از کنار این تأسیسات رد میشوند و هیچ سهمی در این ثروت اندوزی ندارند به فکر این افتادیم که الزامی ایجاد کنیم برای همه جویندگان اشتغال در فضای عسلویه تا این افراد بتوانند گواهینامههای لازم مهارت آموزی را در سازمان فنی و حرفهای منطقه کسب کنند و کیفیت اشتغال خود را افزایش دهند. این شایسته نیست که جوان بومی منطقه از سطحی بالاتر جذب نشود.
بیگلربیگی با تشکر از همراهی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، اظهار داشت: با طرح این ایده از سوی پتروشیمی هنگام، سازمان فنی و حرفهای بلافاصله پیگیریهای لازم را کرد و با همکاری استانداری و سازمان منطقه ویژه، تفاهمنامه ایجاد مرکز فنی و حرفهای تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی خلیج فارس با کمک عزیزان در استانداری، سازمان منطقه ویژه و سازمان فنی و حرفهای کشور به امضا رسید و هنگام و مجموعه هلدینگ خلیج فارس برای تجهیز این مرکز و ارائه خدمات آموزشی تعهد دادند و امیدواریم با پیگیری سازمان منطقه ویژه راهاندازی این مرکز تسریع شود و انشالله از توانمندی آموزشی عزیزانی که در این کنسرسیوم نیز حضور دارند برای آن مرکز بهرهمند خواهیم شد.
وی با بیان اینکه از مسئولان منطقهای و محلی تقاضا دارم به جای اینکه به دنبال حل مسائل موردی باشند نگاهشان را جامعتر کنند، خاطر نشان کرد: یکی از مواردی که مدیران پتروشیمی با آن مواجه هستند معرفینامههای متعددی است که به آنها ارجاع میشود و خیلی از آنها هم اجابت نمیشود و همانهایی هم که اجابت میشود عدالت آموزشی و اجتماعی را به دنبال ندارد و امیدوارم با راهاندازی این مرکز فنی و حرفهای و همت این کنسرسیوم نگاه جامعتری به اشتغال داشته باشیم.
گفتنی است، این کنسرسیوم با هدف تأمین، تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی مورد نیاز صنایع استان، سالانه ۴ هزار نفر را آموزش خواهد داد.
سرمایه اولیه تعهد شده توسط شرکتهای عضو این کنسرسیوم ۲۰۰۰ میلیارد ریال اعلام شده است. آموزشها کاملاً تقاضامحور بوده و بر اساس نیازسنجی شرکتها طراحی میشود.
همچنین، مربیان این دورهها بهصورت مشترک از سوی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و شرکتهای عضو کنسرسیوم تأمین خواهند شد. سنجش مهارت و صلاحیت شغلی نیز بر اساس استانداردهای مرتبط انجام میشود تا کیفیت دورهها تضمین شود.
پایان این نشست کارت عضویت نمادین کنسرسیوم به ۱۳ مجموعه مشارکتکننده در کنسرسیوم مهارت استان بوشهر از سوی وزیر کار اهدا شد.
۱۳ شرکت مشارکتکننده در کنسرسیوم مهارت استان بوشهر شامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پتروشیمی نوری، پتروشیمی پارس، پتروشیمی هنگام، پلیمر آریاساسول، توسعه پتروشیمی کنگان، پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی جم، پتروشیمی پردیس، پالایش گاز فجر جم، مجتمع گاز پارس جنوبی و پتروشیمی بوشهر است.