پترونفت، پیام برزگر روز دوشنبه در نشست خبری رویداد فناورانه پتروفن زون ۲ که در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر برگزار شد، اظهار کرد: این رویداد با هدف توسعه بازار محصولات شرکتهای دانش بنیان، فناور و مراکز علمی و پژوهشی، نشست B۲B شرکتهای پتروشیمی با شرکت های دانش بنیان و فناور و نو آوری بازار در صنعت پتروشیمی برگزار میشود.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصاپی پتروشیمی افزود: این رویداد با محور بومی سازی تجهیزات، صرفه جویی و بهینه سازی انرژی، سلامت و بهداشت، ایمنی و اتش نشانی، محیط زیست، پساب و پسماند، پدافند غیر عامل و نیز مدیریت شرایط اضطراری است.
وی خاطر نشان کرد: این رویداد علمی با محور توسعه زنجیره ارزش (صنایع پایین دست)، باز افرینی کسب و کار و فناوری اطلاعات و ارتباطات است.
برزگر ادامه داد: این رویداد ۳۴ تفاهمنامه داشته است که حدود هشت تفاهمنامه به قرارداد تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه رویداد پترو فن زون ۲ با ۶ شرکت پتروشیمی برگزار میشود، گفت: این رویداد با حضور شرکتهای توانمند فن آور شناسایی شده در سطح منطقه برگزار خواهد شد.
مدیرعامل مرکز گسترش اینترنت اشیا ایران هم در نشست خبری رویداد فناورانه پتروفن زون که امروز ۱۰ مهرماه در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر برگزار شد، اظهار کرد: پتروفن زون براساس مدل فرآیند نوآوری باز برای اولین بار در کشور بومی سازی و برگزار شده است و در پتروفن زون 2 نیز همین مدل پیاده سازی خواهد شد.
ارسلان قنواتی افزود: کمک به ارتقا بهره وری شرکت ها و سازمان ها از مهمترین اهداف برگزاری این رویداد است.
مدیرعامل مرکز گسترش اینترنت اشیا ایران گفت: در پتروفن زون۲، شرکت های پتروشینی حاضر ۶ شرکت هستند و ۸۲ نیاز فناورانه این شرکت ها شناسایی و شناسنامه دار و اولویت بندی شده اند.
قنواتی عنوان کرد: شرکت های پتروشیمی رازی، امیرکبیر، فناوران، غدیر، تخت جمشید و نوید زرشیمی در این رویداد فناورانه نیازهای خود را عرضه کرده اند و ۱۶۷۲ شرکت برای حل این نیازها رزومه ارسال کردند و ۴۰ شرکت برتر کشوری نهایی شده تا در این رویداد حضور یابند و احتمالا چند شرکت دیگر نیز به این تعداد افزوده می شود.
وی افزود: امسال از ۲۷ استان کشور رزومه برای حضور در این رویداد ارسال شده است و استان های تهران و اصفهان و خوزستان بیشترین شرکت هایی هستند که خواهان حضور در این رویداد هستند.
قنواتی عنوان کرد: در پتروفن زون ۲ با توجه به فرصتی که داشتیم تمام تمرکز برای تبدیل تفاهم نامه ها به قرارداد است تا شرکت های دانش بنیان بتوانند مشکلات واحدهای پتروشیمی راحل کنند.
وی در خصوص احداث اولین کارخانه نوآوری صنعتی در کشور در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت: زمینی به مساحت یک هکتار در اختیار مرکز گسترش اینترنت اشیا قرار داده شده تا شرکت هایی دانش بنیانی که وارد تفاهم نامه با شرکت های پتروشیمی در قالب پتروفن زون شوند در این کارخانه مستقر شده و به حل نیازهای فناورانه بپردازند.
از صنایع استان حمایت کامل میکنیم
مسئول سازمان مهندسین صنعت و معدن خوزستان دراین نشست با بیان اینکه بسیج با صنعت کمک خوبی داشته است، اظهار کرد: یکی از نهادهای تخصصی که در صنعت کار میکند سازمان بسیج صنعت است.
نادر زاهدی نیا ادامه داد: سازمان بسیج صنعت و معدن فعالیت گسترده ای در خصوص کارهای اجرایی به عنوان تسهیل کننده مشکلات صنعت در خوزستان فعالیت میکند.
وی افزود: بسیج صنایع با هدف پایش واحدهای صنعتی در سطح استان برای مانع زدایی از واحدهای صنعتی و برطرف کردن مشکلات انها در سطح استان و ملی و نیز احیا واحد های صنعتی که راکد شده اند فعالیت میکند.
زاهدی نیا افزود: یکی از مواردی که پیگیر شدیم نگاه صنایع بالا دستی به صنایع پایین دستی است.
وی افزود: نگاه ویژه ای به شرکتهای دانشبنیان داریم و برای رفع مشکلات صنایع از این شرکتها استفاده و حمایت می کنیم.
وی ادامه داد: از شرکتهای صنعتی نفت و فولاد و اب و برق و .. حمایت می کنیم و به دنبال این هستیم تا صنایع پایین دستی درکنار صنایع بالا دستی گسترش پیدا کنند.