مدیرعامل شرکت پتروشیمی پردیس در نشست وضعیت ارز آوری اعتراف کرده است: در سه سال گذشته از ۹۲ روز تا ۷۴ روز قطعی گاز در سال را داشتیم که منجر شده ۳۰۰ هزار تن محصول را از دست بدهیم در سال گذشته ما تقریبا ۱۰۰ میلیون دلار را از دست دادهایم که با توجه به میزان سودآوری پتروشیمی پردیس که ۵۲ درصد است، ما حدود ۵۲ میلیون دلار سود خالص را از دست دادهایم و این ضرر بزرگی برای سهامداران خرد و کلان ماست.
اینها بخشی از گفتههای تلخ مدیرعامل پتروشیمی پردیس است. از دست رفتن ابن حجم از تولید و سودآوری یعنی ظلمی آشکار به سهامدارانی که امیدوارانه داشتههایشان را در سهام این شرکت به امید حفظ ارزش سهم و سودآوری سرمایهگذاری کردند.
بزرگترین تولیدکننده آمونیـاک کشور زمستان سختی را پیش رو دارد. زمستانی که از سه سال قبل به لحاظ ناترازی گاز شدت گرفته است و روزهای بدون تولید را به مرز صد روز رسانده است. ادامهی چنین روندی میتواند به کاهش شدید تولید و به تبع آن کاهش رقابتپذیری در میان سایر شرکتهای تولیدکننده است.
تصمیمگیریهای کلان بر عهدهی مدیران عالی و در راسشان مدیرعامل است. هر گونه پیامد مثبت یا منفی تصمیمگیری بر روند مجموعه تاثیر مستقیم دارد. برای رهایی پتروشیمی پردیس باید مدیرانی تصمیم بگیرند که اولا دغدغهمند باشند و در ثانی متخصص و با تجربه رفتار کننند. در شرایطی که هشدار طولانی شدن محدودیتهای انرژی( گاز) به صدا درآمده است، جز چند مصاحبه سوری از سوی مدیریت خروجی مثبتی دیده نشده است. در چنین شرایطی به سهامداران عمده پتروشیمی پردیس یعنی هلدینگ پارسیان و غدیر توصیه میشود برای جلوگیری از ادامهی روند فعلی که به ضرر و زیان هنگفت منجر میشود به سراغ مدیران لایق، متخصص و متعهد بروند. مدیرانی که علاوه بر درک کاملی از شرایط فعلی دارند، به دنبال اعتلای نام پتروشیمی پردیس در بازارهای داخلی و خارجی هستند.