مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری در این رابطه بیان کرد :افزایش ظرفیت تولید نفت کشور از موضوعاتی است که در راستای اهداف و سیاستهای دولت انقلابی سیزدهم قلمداد میگردد. و در این راستا فعالیت های گسترده ای را در سطح شرکت آغاجاری صورت گرفت.
مهندس جواد تقی زاده تشریح کرد :با توجه به عدم پیشرفت اجرای بخش سطح الارض پروژه نگهداشت و افزایش تولید ۲۷مخزن و پیشرفت در بخش تحت الارض با حفاری و راه اندازی چاههای جدید در این میدان و کمبود ظرفیت نفت نمکی در واحد بهره برداری رامشیر، افزایش ظرفیت فرآورشی ۲۰ هزار بشکه ای نفت محقق و ظرفیت نفت نمکی از ۱۵ به ۳۵ هزار بشکه در روز افزایش و ظرفیت این واحد از ۵۵ به ۷۵ هزار بشکه در روز رسید.
مهندس جواد تقی زاده افزود: در این پروژه طراحی و انجام مطالعات فنی و مهندسی، نصب فنداسیون، تهیه تفکیک گر، شیرآلات، قطعات مورد نیاز و انجام اصلاحیه های متعدد فرآیندی بر روی خطوط لوله نفت وگاز در واحد بهره برداری رامشیر ،تماما متکی بر توان داخل و با استفاده از منابع و امکانات موجود و بدون هیچ گونه برون سپاری در مدت ۷۰ روز و با تلاش شبانه روزی مجموعه همکاران این شرکت محقق گردید.
وی گفت :با راه اندازی چاه شماره ۲۷در شهریور سال ۱۴۰۱ و چاه شماره ۳۱ میدان نفتی رامشیر در روزهای اخیر مجموعا ۴ هزار بشکه در روز به تولید میدان رامشیر افزوده شد که سهم قابل توجهی از هدف افزایش تولید از طرح های عملیات محور افزایش و نگهداشت تولید میدان های منتسب به شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب محقق گردید.
نفت تولیدی میدان رامشیر از نوع سنگین می باشد که هم اکنون با ۲۳ حلقه چاه فعال دارای ۲ مجموعه فرآورش نفت نمکی و شیرین بوده که نفت شیرین به پالایشگاه آبادان و نفت نمکی جهت شیرین سازی به واحد نمکزدایی رگ سفید ۱ ارسال می گردد.
مهندس تقی زاده در پایان اشاره نمود: با توجه به کمبود فضا در واحد بهره برداری رامشیر و مشترک بودن خطوط لوله تعدادی از چاه ها و عدم اتصال خطوط لوله جریانی چاه های حفاری جدید، پیشنهاد احداث چندراهه جدید ( 40رشته ) و احداث چندراهه مرحله دوم (جهت تولید از چاه های کم فشار این میدان) ارائه که این پروژه نیز توسط کارکنان توانمند شرکت آغاجاری در حال انجام می باشد.
واحد بهره برداری رامشیر در ۱۵ کیلومتری غرب امیدیه در سال ۱۳۴۶ با ظرفیت اولیه ۲۰ هزار بشکه راه اندازی شد که طی سالیان اخیر با هدف توسعه و افزایش توان تولید، ظرفیت این واحد به ۵۵ هزار بشکه در روز رسید.