به گزارش پترونفت، به نقل از روابط عمومی پتروشیمی اروند، در این جلسه که به میزبانی شرکت پتروشیمی اروند برگزار شد، موضوعاتی نظیر کیفیت و میزان عرضه، تنوع گریدها، وضعیت بازار جهانی و داخلی مطرح گردید و شرکتکنندگان به بررسی میزان چرم مصنوعی وارداتی به کشور و تأثیر آن بر رکود تولید چرم مصنوعی پرداختند.
بر اساس اطلاعات ارائهشده، واردات چرم مصنوعی به کشور به صورت رسمی و غیررسمی صورت میگیرد که قیمت تمامشدهی آن بهصورت قابل توجهی پایینتر از تولیدات داخلی است. این موضوع باعث ایجاد رکود در بازار تولید چرم مصنوعی و به تبع آن کاهش خرید EPVC و تولید در کشور شده است.
دکتر کریمی در این جلسه با اشاره به نقش پتروشیمی اروند به عنوان تنها تولیدکننده EPVC در کشور، بر لزوم همکاری و مذاکره بین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان این محصول، توسعه بازار صنایع پایین دستی، فرصت رقابت پذیری و حضور در بازارهای جهانی تأکید و حمایت از صنایع پایین دستی، ارزشآفرینی و خودکفایی داخل کشور را راهبرد این شرکت دانست.
همچنین، نمایندگان اتحادیه چرم ایران، بهعنوان بزرگترین مصرف کننده EPVC، گفتگو را مثبت و سودمند ارزیابی کردند و به توافقاتی در خصوص میزان واردات و تفاوت قیمتهای جهانی و داخلی دست پیدا کردند.
گفتنیست، شرکت پتروشیمی اروند بزرگترین و تنها تولید کننده EPVC در کشور است و اتحادیه چرم مصنوعی به عنوان بزرگترین مشتری این محصول در داخل کشور به شمار میرود.