به گزارش پترونفت، به نقل از روابط عمومی پتروشیمی هنگام، این تصفیهخانه، قابلیت تامین کامل آب DM مورد نیاز واحد آمونیاک در زمان در سرویس نبودن واحد اوره (به میزان ۱۵۰ مترمکعب در ساعت) را دارد که در این شرایط صرفهجویی در هزینههای تامین آب DM از ۱.۵ میلیون دلار به ۲.۲ میلیون دلار نیز افزایش خواهد یافت و از آلودگی محیط زیست نیز جلوگیری به عمل میآید.
با احداث این تصفیه خانه، سالیانه معادل ۷۸۸ هزار و ۴۰۰ مترمکعب پساب، بازیافت میشود و در مجموع منجر به صرفهجویی ارزی در حدود ۷ میلیون دلاری خواهد شد.
گفتنی است، میزان آب مورد نیاز واحدهای اوره و آمونیاک هنگام در شرایط نرمال ۷۰ مترمکعب است و در صورتی که واحد اوره از سرویس خارج شود، با افزایش بیش از سه برابری به ۲۴۳ متر مکعب میرسد که تامین آن از دماوند انرژی میسر نخواهد بود.
با اجرای این طرح و ایجاد تمهیدات لازم در تصفیه خانه، آب RO جبرانی دریافتی از دماوند انرژی که میبایست به مصرف مبدلهای واحد اوره میرسید، به میزان ۱۵۰ مترمکعب در تصفیهخانه تبدیل به آب DM خواهد شد و سبب حفظ تولید آمونیاک با ظرفیت ۱۰۰ درصدی و جلوگیری از توقف واحد میشود.
همچنین تصفیهخانه پساب بلودان کولینگ که پیش بینی میشود در چهار ماهه نخست سال آینده به بهرهبرداری برسد، با جلوگیری از رهاسازی معادل ۱۰۰ مترمکعب در ساعت پساب بلودان کولینگ به دریا، ضمن ممانعت از آلودگی محیط زیست از جرائم زیست محیطی متعلقه نیز جلوگیری میکند.
شرکت پتروشیمی هنگام با اجرای این طرح، موفق به کسب جایزه نوآوری در فرایند در همایش پتروفن ۱۴۰۳ شد.